Toimitusehdot


Tuotteemme
Tuotteemme ovat  second hand tuotteita jotka ovat laadukkaita ja erittäin hyväkuntoisia. Valikoimissamme on myös jonkin verran aivan uusia tuotteita.
 Tuotteiden hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. 
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Toimitus
Käsittelemme tilaukset mahdollisimman nopeasti. Paketit lähtevät 2-3 pvän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on ehditty myymään jo myymälässä, olemme sinuun yhteydessä ensitilassa. Toimitamme paketit postin tai matkahuollon kautta. Toimituskulut lisätään laskun loppusummaan. Voit myös noutaa tuotteet myymälästä, jolloin ei tule toimitusmaksua. Noutamatta jätettyä toimitusta ei katsota tilauksen peruutukseksi. Noutamatta jätetyn paketin lähetyskulut veloitamme asiakkaalta.
Käytämme mahdollisuuksien mukaan pakkaamisessa kierrätysmateriaalia luontoa säästääksemme.
 
Toimitushinnasto
 
Kotimaan toimitus:
- Matkahuolto lähellä-paketti 7,00€
- Postipaketti 6,90€
-Matkahuolto kotijakelu 13,00€
- Posti Express 15,00€
 
Toimitamme tilauksia vain suomeen.
 
Asiakasrekisteri
Asiakasrekisteri sisältää  asiakkaan antamat tiedot tilauksen tekemisen yhteydessä. Käytämme tietoja pakettien lähetykseen ja seurantaan. Tiedot ovat täysin luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. 
Maksaminen
Maksaminen sujuu helposti Chekout palvelun kautta jolloin käytössäsi on yleisimmät pankki-,kortti- ja mobiilimaksutavat.
Palautus
Tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella, lähettämällä palautettava tuote takaisin myymäläämme (Thurmanin puistotie 1, 02700 Kauniainen). Palautettavat tuotteet voi myös tuoda suoraan myymälään ilman kustannuksia.
Ennen tuotteen palauttamista, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@lafkan.fi tai puhelimitse 050 411 8159.
Vastaamme mielellämme puhelimitse kyselyihin tuotteiden kunnosta.
Kiitos
Kiitos asioinnistasi myymälässä tai verkkokaupassa. 
Otamme mielellämme vastaan niin risuja kuin ruusujakin pystyäksemme kehittämään palveluitamme. Toivottavasti tapaamme pian uudelleen!